Моя школа Дневник iPhone için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Моя школа Дневник: Kapsamlı Eğitim Uygulaması

Моя школа Дневник, SAI Digital Center tarafından geliştirilen resmi bir mobil uygulamadır ve federal devlet bilgi sistemi "Моя школа" (Benim Okulum) kapsamında öğrenciler ve veliler için tasarlanmıştır. Bu uygulama, kapsamlı bilgi sağlayarak eğitim süreci ve akademik performans hakkında bilgi sunan dijital eğitim hizmetlerine erişim sağlar.

Моя школа Дневник ile kullanıcılar aşağıdaki bilgilere ve özelliklere erişebilir:

• Yıl boyunca müfredat genel bakışı
  • Ders konuları ve içeriği
  • Öğretmen yorumları ve notları
  • Ev ödevleri
  • Dersler ve dış etkinlikler için birleştirilmiş program
  • Okul haberleri ve etkinlikleri

Ayrıca, uygulama akademik, spor, bilim, sanat ve kültür alanlarında öğrencinin başarılarını sergiler. Kullanıcılar, portfolyo bilgilerini PDF belgesi olarak kaydedebilir ve bu belgeyi yazdırabilir, mesajlaşma uygulamaları, sosyal medya veya e-posta yoluyla paylaşabilir veya belge bağlantısı veya QR kodu olarak gönderebilir.

Program diğer dillerde mevcuttur

Моя школа Дневник iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 3.34.9

(10)
  • Güvenlik Durumu

Моя школа Дневник hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Моя школа Дневник denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.